Uudet ominaisuudet

Fikuroon on tehty jo paljon hyödyllisiä uudistuksia: muun muassa FIFO-käsittelyn ansiosta saat entistä parempaa tietoa varaston arvosta, työkorttien ja työjonojen hallinta on entistä helpompaa, laskentakohteiden käyttö on mahdollistettu ja rakennetuotteen käsittelyä on helpotettu. Näiden lisäksi olemme tehneet useita pienempiä päivityksiä. Tässä tärkeimmät uudistukset tiiviissä paketissa. 👇

Katso kaikki päivitystiedotteet

Tuotekehitys jatkuu – mitä seuraavaksi?

Haluamme tehdä yrityksesi toiminnasta entistä sujuvampaa, joten keskitymme tuotekehityksessä perusasioiden parantamiseen sekä tuotannollisten töiden ohjauksen ja seurannan helpottamiseen.

 

 

Integraatio.png

Parannuksia taloushallintojärjestelmien integraatioihin

Seuraavaksi keskitymme taloushallintojärjestelmien integraatioiden kehittämiseen. Ensimmäisenä vuoroon pääsevät Netvisor ja Procountor. Tavoite on lisätä läpinäkyvyyttä ja helpottaa päivittäistä työskentelyä - jatkossa tarvittava tieto on aina ajan tasalla sekä Fikurossa että taloushallinnon puolella. Työlistalla on myös kauan toivottu ostolaskujen ja -tilausten täsmäyttäminen. Näin manuaalisen työn tarve vähenee minimiin ja järjestelmät pelaavat entistä paremmin yhteen.

Automaatio.png

Julkinen rajapinta API

Julkisen rajapinnan avulla voimme paremmin vastata siihen toiveeseen, että Fikuron voisi liittää jo käytössä oleviin suunnittelu- ja muihin ohjelmistoihin. Rajapinta mahdollistaa myös laajemman kumppaniverkoston rakentamisen ja sen avulla voimme huomattavasti paremmin palvella asiakkaitamme sekä tarjota pitkälle integroidun ja automatisoidun järjestelmäkokonaisuuden.

Demoajanvaraus.png

Haluatko nähdä Fikuron tositoimissa?

Monesti sen uskoo vasta sitten kun sen näkee. Selvitä asiantuntijan kanssa demoesittelyssä, sopisiko Fikuron kehittyvät ominaisuudet yrityksesi tarpeisiin!

Varaa demo