Uudet ominaisuudet

Fikuroon on tehty tänä vuonna jo paljon hyödyllisiä uudistuksia: esimerkiksi voit purkaa myyntitilaukset näppärästi työkorteiksi tuotantoon, töiden järjestely ja edistymisen seuraaminen on tehokkaampaa työjononäkymän avulla ja työn kirjaaminen työpisteellä onnistuu helposti mobiililaitteilla. Näiden lisäksi olemme tehneet useita muitakin päivityksiä. Tässä tärkeimmät uudistukset tiiviissä paketissa. 👇

Katso kaikki päivitystiedotteet

Tuotekehitys jatkuu – mitä seuraavaksi?

Haluamme tehdä yrityksesi toiminnasta entistä sujuvampaa, joten keskitymme tuotekehityksessä perusasioiden parantamiseen sekä tuotannollisten töiden ohjauksen ja seurannan helpottamiseen.

 

 

Integraatio.png

Parannuksia taloushallintojärjestelmien integraatioihin

Keskitymme taloushallintojärjestelmien integraatioiden kehittämiseen: ensimmäisenä vuoroon pääsevät Netvisor ja Procountor. Tavoite on lisätä läpinäkyvyyttä ja helpottaa päivittäistä työskentelyä - jatkossa tarvittava tieto on aina ajan tasalla sekä Fikurossa että taloushallinnon puolella. Työlistalla on myös kauan toivottu ostolaskujen ja -tilausten täsmäyttäminen. Näin manuaalisen työn tarve vähenee minimiin ja järjestelmät pelaavat entistä paremmin yhteen.

Varastonhallinta.png

Varastoennuste tuotannosta

Julkaisemme huhtikuussa ison päivityksen “Varastoennuste tuotannosta” -näkymään. Näkymän avulla voi tämän jälkeen nähdä entistä helpommin yrityksen tuotannon tilanteen varaston näkökulmasta. Tavoitteenamme on tuoda ennusteeseen parempi käytettävyys ja visuaalisuus myöhemmin tänä vuonna. Siinä yhteydessä voimmekin jo puhua helposta tavasta suunnitella materiaalien ostaminen ja aikataulutus, jotta varmistetaan sujuva tuotannon toiminta.

Automaatio.png

Julkinen rajapinta API

Julkisen rajapinnan avulla voimme paremmin vastata siihen toiveeseen, että Fikuron voisi liittää jo käytössä oleviin suunnittelu- ja muihin ohjelmistoihin. Rajapinta mahdollistaa myös laajemman kumppaniverkoston rakentamisen ja sen avulla voimme huomattavasti paremmin palvella asiakkaitamme sekä tarjota pitkälle integroidun ja automatisoidun järjestelmäkokonaisuuden.

Henkilö.png

Hienokuormitus

Parannamme myös työpisteiden kuormittamista ja sen seurantaa. Tähän liittyy vahvasti mahdollisuus nähdä työpisteittäin työtilanne, mahdolliset huoltoajankohdat sekä työpistellä työskentelevien henkilöiden määrä. Tässä työ siirtyy jos suunnittelupöydältä tuotekehityksen työstettäväksi ja tuomme näitä palasia asiakkaidemme käyttöön sitä mukaa kun sopiva kokonaisuus saadaan valmiiksi.

Hinta.png

Valuuttakäsittely

Monet yritykset käyvät nykyään ulkomaankauppaa ja näin ollen heillä on tarvetta käsitellä muitakin valuuttoja kuin euroja tilauksilla ja laskuilla. Laajennamme Fikuron myyntipuolella olevan valuuttakäsittelyn toimintaa ja tuomme sen myös ostotilauksille. Valuuttakäsittely tulee toimimaan kaikkien Fikuron tukemien taloushallintaohjelmistojen kanssa.

Demoajanvaraus.png

Käyttäjä - kysyttävää tai palautetta Fikurosta?

Etsit sitten yhteystietoja, halusit antaa palautetta tai löytää Fikuron ohjeet, Fikuron asiakassivulta löydät kaiken tarpeellisen tiedon.  

Tutustu Fikuron asiakassivuun

Demoajanvaraus.png

Haluatko nähdä Fikuron tositoimissa?

Uuden ohjelmiston käyttöönotto voi epäilyttää, joten haluamme siksi tehdä siitä sinulle mahdollisimman riskitöntä ja vaivatonta. Varaa demo asiantuntijamme kanssa, niin pääset näkemään Fikuron tarkemmin.

Varaa demo

Katso Fikuron hinnat