Miten tuotannonohjaus­ohjelmisto toimii?

Fikurossa kaikki tuotannon tiedot ovat yhdessä paikassa – ilman turhuuksia.

Tuotannonohjauksen ei tarvitse olla hankalaa. Fikuron tuotannonohjaus­järjestelmä yhdistää tarvittavat tiedot varastosta, tuoterakenteista ja tilauksista niin, että prosessi ja tuotannon kustannukset ovat läpinäkyvät ja tiedossa. Kaikki yrityksen työntekijät pystyvät tekemään kirjauksia helpon ja selkeän käyttöliittymän kautta. Jos käytössäsi on myös Fikuro MES, tiedot päivittyvät automaattisesti ilman manuaalisia kirjauksia.

 

Silmä.png

Näet helposti, onko materiaaleja riittävästi tuotannon tarpeisiin

Järjestäminen.png

Suunnittele, järjestä ja priorisoi tuotantoa työjonon avulla

Tulos.png

Saat arvion siitä, milloin työt valmistuvat

logo-realplast.png     logo-seppäkoski.png     logo-redox.png     logo-luomatec.png     logo-realcomposite.png     Fikuro - öja alu-tank logo.png     Nature Line logo     owatec-logo-fikuro.png     nikari-logo-fikuro.png     tesema logo fikuro.png

tura steel logo fikuro.png     Puulon-logo-fikuro.visma.fi.png      logo imatran koniestus .png

Fikurossa on parasta se, että se on helppokäyttöinen ohjelma, joka on myös helppo ottaa käyttöön. Se tarjoaa meille tosi kattavat työkalut, joilla pystymme suunnittelemaan kokonaisuutta ja pitämään tuotannon järjestyksessä.

Niina Haapasalo

Tehtaanjohtaja, Nature Line Cutlery Oy

Fikuro järkeistää yrityksesi tuotannonsuunnittelun

Kun työntekijät ja materiaalit ovat oikeissa paikoissa oikeaan aikaan, vältät kalliit virhearviot ja peukaloiden pyörittelyn. Fikuro tuotannonohjausjärjestelmä kokoaa tuotannonsuunnittelun työkalut näppärästi yhteen.

  • Suunnittele tuotantoa reaaliaikaisesti mistä ja milloin vain
  • Näet helposti kaikki vahvistettujen myyntitilausten myyntitilausrivit
  • Voit muodostaa työkortit työjonoon rivi kerrallaan tai useita samanaikaisesti

 

fikuro-tuotannonsuunnittelu.png

Rakennetuote on tuotannon resepti

Rakennetuote koostuu tietyn tuotteen tai sen osan valmistamiseen tarvittavista materiaaleista ja työvaiheista. Rakennetuote kertoo tuotteen perustiedot, kuten nimen, koodin, tuoteryhmän ja viivakoodin, hinnat, pakkaustiedot, tuotteen valmistamiseksi tarvittavat materiaalit määrineen sekä tarvittavat työvaiheet työmäärineen. Rakennetuotteeseen voi liittää myös valmistusohjeita, työohjeita, kuvia, sekä dokumentteja. Jos sinulla on jo rakenteet olemassa, voit tuoda ne helposti Fikuroon.

Fikuro-rakennetuote-nakyma.png

Ohjaa tuotantoa työkorttien eli tuotantotilausten avulla

Työkortti eli tuotantotilaus on valmistamisen tai kokoonpanon suunnitelma, jonka avulla tiedät mitä tehdään, milloin tehdään, miten tehdään, mitä tekeminen vaatii ja kuinka paljon on toistaiseksi on tehty. Työkortille saadaan tiedot suoraan rakennetuotteelta. Työkortin kautta tehdään tuotteiden valmistuskirjaukset, jolloin varastosaldot pysyvät kohdallaan. Työkortti voidaan tehdä joko myyntitilausten pohjalta tai ilman - jos haluat esimerkiksi tehdä tuotteita valmiiksi varastoon. Fikurolla voidaan hallita myös helposti monitasoisia tuotteita. 

Fikuro tyokortti 678x452.png

Työjonolla laitat työt järjestykseen

Työjono kertoo, mitä tuotantotilauksia tehdään ja missä järjestyksessä. Työjonoon saadaan tietoa suoraan työkorteilta, joten ylimääräisiä manuaalisia kirjauksia ei tarvita. Monitorinäkymien avulla työntekijät näkevät töiden tilanteen reaaliaikaisesti ja osaavat varautua jo seuraavan työn aloittamiseen. Työjonossa työt osoitetaan aina tietylle työpisteelle, joten kokonaisnäkemys työpisteiden kuormituksesta muodostuu samalla. Työjonoon päivittyy myös aina kunkin työn tila. Mikäli käytössäsi on MES-moduuli, tiedot päivittyvät automaattisesti ilman manuaalisia kirjauksia!

fikuro-tyojononakyma.png

Demoajanvaraus.png

Haluatko nähdä Fikuron tuotannonohjaus­järjestelmän tositoimissa?

Uuden ohjelmiston käyttöönotto voi epäilyttää, joten haluamme siksi tehdä siitä sinulle mahdollisimman riskitöntä ja vaivatonta. Varaa demo asiantuntijamme kanssa, niin pääset näkemään Fikuron tarkemmin.

Varaa demo

Katso hinnat

Työpistenäkymät sujuvoittavat tuotantoa

Fikuron työpistenäkymät ovat helposti työntekijoiden käytettävissä tuotantotiloissa vaikka kännykällä. Voit siis unohtaa pöydillä pyörivät paperit ja erilliset laitehankinnat työpisteille töiden seuraamista varten.

  • Valitsemalla työpisteen näet tulevat työt tärkeysjärjestyksessä
  • Voit merkitä työn suorittajan
  • Aloittamalla työn työvaiheeseen käytetty aika tallentuu
  • Näet kootusti työhön liittyvät ohjeet, kuvat, materiaalit ja edellisissä työvaiheissa lisätyt kommentit
  • Voit merkitä edistymisen jokaisen valmistuneen kappaleen jälkeen tai lopuksi yhdellä kertaa – näin myös työnjohto voi seurata etenemistä
  • Voit ilmoittaa materiaalihukan sekä antaa lisätietoja seuraavan työvaiheen tekijälle
  • Valmistumiskirjaus vähentää käytetyt materiaalit varastosta

 

tyopisteet-fikuro.png

tyokortti-fikuro.png

Asiakaspalvelu.png

Takuulla tyytyväiset asiakkaat

Olemme varmoja siitä, että Fikuro tekee, mitä lupaa. Siksi haluamme tarjota sinulle 3 kk tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen, saat Fikuro-pakettisi kuukausimaksuista rahat takaisin.

Varaa demo