Tuntikirjaukset ja projektit

Näppärät tuntikirjaukset tuovat helpotusta projektiohjautuvien töiden hallintaan. Tutustu Fikuroon maksuttomassa demossa ja hyödynnä 3 kk tyytyväisyystakuu!

Varaa demo

Fikuron avulla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt tuntikirjaukset helposti


Tuntien kerääminen ja kirjaaminen voi olla hankalaa ja vaivalloista ilman siihen sopivaa järjestelmää. Fikuron avulla tuntien kirjaus onnistuu suoraan järjestelmään ja näin sovitut ja tehdyt työt tulevat laskutetuksi oikein ja ajallaan.

Tulos.png

Seuraa projektikohtaisia työmääriä ja projektien kannattavuutta

Hyväksyminen.png

Tarkista ja hyväksy tehdyt tunnit ja laskuta lisätyöt loppuasiakkaalta

Aika.png

Helpota ulkoisten alihankkijoiden tuntien kirjaamista

Projektiohjautuvien töiden hallinta

Fikuron avulla saat kokonaiskuvan projektien kannattavuudesta. Raportointi tapahtuu osto- ja myyntitilausten, työkorttien sekä tuntikirjausten perusteella. Kun näihin liitetään projekti tai aliprojekti, tietojen pohjalta muodostuu kokonaiskuva projektin tuotoista ja kustannuksista.

Fikuro tuntikirjaus zig zag kuva 1.png

Projektit fikuro zig zag 3.png

Kirjaa tunteja projekteille ja laskuta lisätöitä

Tuntikirjaukset tehdään Fikurossa aina projekteille ja näin voidaan kätevästi seurata tehtyjä tunteja projektikohtaisesti. Tuntikirjausten tiedot voidaan myös tarkastaa ja hyväksyä Fikurossa ja käyttää palkanlaskennan tukena.

Asiakkaalle mahdollisesti tehdyt lisätyötunnit, kuten huolto- tai asennustyöt, voidaan helposti lisätä suoraan myyntitilaukselle ja laskuttaa suoraan loppuasiakkaalta.

Alihankkijoiden tuntikirjausten tekeminen Fikuroon

Myös alihankkijoiden tunnit voidaan kirjata Fikurossa suoraan projekteille antamalla heille tarvittavat käyttöoikeudet Fikuroon. Näin vältetään tuntikirjausten manuaalinen siirtotyö ja tämän aiheuttamat mahdolliset virheet ja viiveet raportoinnissa.

fikuron-tuntikirjausten-kellokortti-nakyma

Demoajanvaraus.png

Järkeistä helposti

Uuden ohjelmiston käyttöönotto voi epäilyttää, joten haluamme siksi tehdä siitä sinulle mahdollisimman riskitöntä ja vaivatonta. Varaa demo asiantuntijamme kanssa, niin pääset näkemään Fikuron tarkemmin.

Varaa demo

Katso hinnat

Asiakaspalvelu.png

Takuulla tyytyväiset asiakkaat

Olemme varmoja siitä, että Fikuro tekee, mitä lupaa. Siksi haluamme tarjota sinulle 3 kk tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen, saat Fikuro-pakettisi kuukausimaksuista rahat takaisin.