logo-realplast.png     logo-seppäkoski.png     logo-redox.png     logo-luomatec.png     logo-realcomposite.png     Fikuro - öja alu-tank logo.png     Nature Line logo     owatec-logo-fikuro.png     nikari-logo-fikuro.png     tesema logo fikuro.png

tura steel logo fikuro.png     Puulon-logo-fikuro.visma.fi.png      logo imatran koniestus .png

Miksi Alihankintamessuille?

Alihankinta on Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma sekä Euroopan toiseksi suurin alihankintateollisuuden messutapahtuma. 2023 on juhlavuosi - tapahtuma järjestetään jo 35. kerran.

Kokonaisuus kattaa kokijoilleen teollisuuden alan uusimmat innovaatiot, ajankohtaisimmat aiheet ja rikastuttavimmat kohtaamiset. Vuoden 2023 teema on Globally Local: teollisuuden maailma kietoutuu yhteen paikallisesta tuotannosta kansainväliseen yhteistyöhön. Ajassa puhuttaa toimitusvarmuus, tuotannon sijoittuminen globaalisti, paikallinen osaaminen ja tuotanto sekä maailmanlaajuiset yhteydet. Tapahtuma järjestetään Tampereen Messukeskuksessa ja messuilla kokoontuu jopa 90% koko Suomen teollisuudesta. 

Teknologian rooli suhteessa tekijöihinsä, ja sen muovaama teollisuus nousee yhdeksi avaintekijöistä alalla.

Tästä syystä Fikuro on myös messuilla vahvasti mukana. Fikuron suunnittelun ja kehityksen johtotähtenä on alusta asti ollut helppous. Halusimme rakentaa toiminnanohjausjärjestelmän, jonka käyttöönotto käy nopeasti, ja jonka käyttö tekee arjesta sujuvampaa yrityksen kaikissa toiminnoissa. Meille on tärkeää, että kokonaisuus pelaa yhteen ja auttaa yrittäjiä ja heidän työntekijöitään käyttämään työpäivänsä paremmin.

Tutustu Fikuron tarinaan

Tule käymään Fikuron osastolla C 923!

Löydät meidät osastolta C 923 joka päivä. Pääset juttelemaan Fikuron tekijöiden kanssa ja kuulemaan mielenkiintoista asiaa Fikuron tulevaisuuden askeleista. Lisäksi voit osallistua 10 elämyslahjakortin arvontaan, hyödyntää messujen erikoistarjoukset sekä tietenkin nauttia osastotarjoiluista!

lmoittaudu messuille tästä

Fikuro ominaisuussivujen zig zag kuvat (6).jpg