Suomen nopein ERP-järjestelmän käyttöönotto

Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoa on perinteisesti pidetty viikkojen tai pahimmillaan jopa kuukausien mittaisena projektina. Fikuron käyttöönotto poikkeaa siitä, mihin on totuttu – käyttöönotto hoituu jopa yhdessä työpäivässä, eikä järjestelmän käyttö vaadi pitkiä koulutuksia.

 

Fikuron käyttöönotto on yksinkertaista – näin se etenee

 

Demoajanvaraus.png

Aloituspalaveri
 • Oma Fikuro-asiantuntijasi hoitaa käyttöönoton kanssasi alusta loppuun ja säilyy yhteyshenkilönäsi myös käyttöönoton jälkeen.
 • Aloituspalaverissa valmistellaan käyttöönottoa; päätetään yhdessä aikataulu, käydään läpi seuraavat askeleet ja nimetään yrityksesi vastuuhenkilöt.
 • Heti aloituspalaverin jälkeen voit lisätä käyttäjiä järjestelmään.

Lataaminen.png

Tietojen siirtäminen
 • Fikurosta löydät valmiit pohjat, joita voit käyttää tietojen siirtoon. Fikuroon voidaan tuoda tietoja yrityksen asiakkaista, toimittajista, tuotteista ja rakennetuotteista.
 • Autamme tietojen siirtämisessä järjestelmään.
 • Useat taloushallinto-ohjelmat voidaan integroida Fikuroon tässä vaiheessa.

Käyttöönotto.png

Käyttöönotto
 • Käyttöönottopalaverissa käymme läpi Fikuron toiminnallisuudet, koulutamme yrityksesi vastuuhenkilöt ohjelmiston käyttöön ja varmistamme, että kaikki toimii hyvin.
 • Pääset heti hyödyntämään Fikuroa toiminnanohjauksen kehittämisessä.

Tulos.png

Järkeistäminen
 • Jatkossa saat Fikuron asiakastuelta nopeasti apua järjestelmän käyttöön liittyvissä ongelmatilanteissa.
 • Tuttu Fikuro-asiantuntijasi varmistaa kanssasi, että toiminnanohjauksesi tehostaminen sujuu mutkattomasti – autamme tarvittaessa mm. raportoinnin kehittämisessä ja Fikuro pakettisi laajentamisessa.
 • Myös lisäkoulutus tai konsultointi onnistuu tarpeidesi mukaan.

Fikuron käyttöönotossa ei ole tarvittu kuin yhteys internetiin ja kevyttä koulutusta. Yhteistyö Fikuron kanssa on ollut mutkatonta ja helposti lähestyttävää, ja ollaan saatu asioita nopeasti eteenpäin.

Kimmo Kullberg

Toimitusjohtaja, Realplast Oy

Demoajanvaraus.png

Järkeistä helposti

Uuden ohjelmiston käyttöönotto voi epäilyttää, joten haluamme siksi tehdä siitä sinulle mahdollisimman riskitöntä ja vaivatonta. Varaa demo asiantuntijamme kanssa, niin pääset näkemään Fikuron tarkemmin.

Varaa demo

Katso hinnat

ERP käyttöönotto – usein kysytyt kysymykset

Fikurossa on parasta se, että se on helppokäyttöinen ohjelma, joka on myös helppo ottaa käyttöön.

Niina Haapasalo

Tehtaanjohtaja, Nature Line Cutlery Oy

Asiakaspalvelu.png

Takuulla tyytyväiset asiakkaat

Olemme varmoja siitä, että Fikuro tekee, mitä lupaa. Siksi haluamme tarjota sinulle 3 kk tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen, saat Fikuro-pakettisi kuukausimaksuista rahat takaisin.