Toiminnanohjaus­järjestelmä käyttöön nopeasti

Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoa on perinteisesti pidetty viikkojen tai pahimmillaan jopa kuukausien mittaisena projektina. Fikuron käyttöönotto poikkeaa siitä, mihin on totuttu – käyttöönotto hoituu jopa yhdessä työpäivässä, eikä järjestelmän käyttö vaadi pitkiä kursseja.

 

Fikuron käyttöönotto on yksinkertaista ja etenee seuraavien vaiheiden kautta:

 

tienviitta.png

Aloituspalaveri
  • Aloituspalaverissa valmistellaan Fikuron käyttöönottoa; päätetään yhdessä aikataulu, käydään läpi seuraavat askelet ja nimetään yrityksesi vastuuhenkilöt.
  • Aloituspalaverin jälkeen saat tunnukset Fikuroon ja voit alkaa jo lisätä käyttäjiä järjestelmään.

graafi4.png

Tietojen siirtäminen
  • Fikurosta löydät valmiit pohjat, joita voit käyttää tietojen siirtoon. Fikuroon voidaan tuoda tietoja yrityksen asiakkaista, toimittajista, tuotteista ja rakennetuotteista.
  • Autamme tietojen siirtämisessä järjestelmään.
  • Useat taloushallinto-ohjelmat voidaan integroida Fikuroon tässä vaiheessa.

avain.png

Käyttöönotto ja ylläpito
  • Käyttöönottopalaverissa käymme läpi Fikuron toiminnallisuudet, koulutamme yrityksesi vastuuhenkilöt ohjelmiston käyttöön ja varmistamme, että kaikki toimii hyvin.
  • Palaverissa esitellään myös sovellustuki. Jatkossa saat heiltä tukea ongelmatilanteissa ja vastauksia mahdollisiin kysymyksiin.

Mitä käyttöönotossa on tärkeää ottaa huomioon?

Kun käyttöönoton aikataulu ja työnjako asiantuntijoidemme ja yrityksesi vastuuhenkilöiden välillä on sovittu selkeästi, Fikuro on mahdollista saada käyttöön hyvin nopeasti.

48_Exclude.png

Rekisterien ja muiden muista järjestelmistä kerättävien tietojen siirto voi olla yllättävän aikaavievää ja onkin tärkeää, että varaat siihen tarpeeksi aikaa.

48_Comment Comunity.png

Fikuron käyttöönottoon sisältyy sekä aloitus- että käyttöönottopalaveri. Kun yrityksesi vastuuhenkilöt pääsevät osallistumaan palavereihin, saatte erinomaisen startin ohjelmiston käyttöön.

48_Announcement.png

Viestintään yrityksesi muille työntekijöille on hyvä kiinnittää huomiota. On tärkeää, että kaikki tietävät, mitä hyötyä ohjelmisto tuo yrityksellesi ja miten se vaikuttaa työntekijöiden arkeen.

Fikuron käyttöönoton hinnat

Fikuron käyttöönotto on edullista ja hinnat on suunniteltu tuotepakettikohtaisesti. Lue lisää tuotepaketeista, niiden sisältämistä ominaisuuksista ja kyseisen paketin käyttöönotosta Hinnat-sivulta.

Lue lisää hinnoittelusta

mitali.png

Haluatko nähdä Fikuron tositoimissa?

Monesti sen uskoo vasta sitten kun sen näkee. Demoesittelyssä voit selvittää asiantuntijan kanssa, sopisiko Fikuro yrityksesi tarpeisiin ja miten sen käyttöönotto onnistuu. Voit valita kalenterista itsellesi sopivan ajan.

Varaa maksuton demo