logo-realplast.pnglogo-seppäkoski.png  logo-redox.png logo-luomatec.png
 logo-FID-engineering.png    Puulon-logo-fikuro.visma.fi.pnglogo-realcomposite.pngFikuro - öja alu-tank logo.pngNature Line Cutlery logo.jpg      owatec-logo-fikuro.png       nikari-logo-fikuro.png    tura steel logo fikuro.png    tesema logo fikuro.png

Toiminnanohjaus­järjestelmä, jossa asiakkaan ääni kuuluu

Fikurossa kaikki toiminnallisuudet tehdään aidosti asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Fikuroa kehitetään aktiivisesti ja mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti, jotta voimme vastata tarpeisiin myös tulevaisuudessa. Lue ja katso lisää asiakkaidemme kokemuksia! 

realplast png logona.png

"Meidän toiminta on parantunut huomattavasti Fikuron käyttöönoton jälkeen. Saamme tietoa nopeasti järjestelmästä, se on ketterä ja säästää aikaa."

Kimmo Kullberg
Toimitusjohtaja, Realplast Oy

Tutustu Fikuroon: varaa demo

Fikuron asiakkaita

logo-realplast.png

Realplast

Realplast on tunnettu huippulaadukkaiden ruiskuvalutuotteiden ja -komponenttien valmistaja, joka on asiakkaan mukana tuotteen suunnittelusta ja kehityksestä aina jälkikäsittelyyn ja kokoonpanoon saakka.

realplast.fi

logo-realcomposite.png

Realcomposite

Realcomposite on erikoistunut erittäin lujarakenteisten muovikomposiittikomponenttien ja -tuotteiden suunnitteluun, valmistamiseen ja kokoonpanoon.

realcomposite.fi

Puulon-logo-fikuro.visma.fi.png

Puulon

Puulon Oy on suomalainen huonekaluvalmistaja, joka valmistaa laadukkaita puisia huonekaluja sekä koteihin että julkitilohin, puun ominaisuuksia ja luontoa kunnioittaen. 

puulon.fi/

logo-seppäkoski.png

Seppäkoski

Laadukas teräsrakentaminen on Seppäkosken ydinosaamista. Yritys toteuttaa rakennusteollisuuden teräs- ja metallityöt ammattitaidolla.

seppakoski.fi

logo-redox.png

Redox

Redox on erityisesti Rex-suksivoiteistaan tunnettu, yksi maailman johtavista suksivoidevalmistajista.

rex.fi

Fikuro - öja alu-tank logo.png

Öja Alu-Tank

Öja Alu-Tank Oy on erikoistunut alumiinisten polttoainetankkien valmistukseen veneteollisuudelle. Kaikki polttoainetankin valmistukseen liittyvät vaiheet tehdään Alu-Tankin omalla tehtaalla.

alutank.fi

logo-luomatec.png

Luomatec

Luomatec on monialainen teollisuuden alihankkija, joka palvelut kattavat komponenttien suunnittelun, valmistuksen ja kunnossapidon.

luomatec.fi

nikari-logo-fikuro.png

Nikari

Nikari Oy vuonna 1967 Seinäjoella perustettu yritys, joka valmistaa kokopuisia designhuonekaluja julkisiin kohteisiin ja muihin laatua korostaviin käyttökohteisiin. 

nikari.fi

Nature Line Cutlery logo.jpg

Nature Line Cutlery

Nature Line Cutlery valmistaa ja myy puukuitu­komposiitti­aterimia, jotka valmistetaan puu- ja metsäteollisuuden sivutuotteena syntyvistä suomalaisista raaka-aineista.

natureline.fi

 

owatec-logo-fikuro.png

Owatec

Owatec tarjoaa korkeatasoista vedenkäsittelyteknologiaa, asiantuntijapalveluita ja kehittämisprojektien toteutusta yrityksille, teollisuudelle ja huoltolaitoksille.

owatec.fi

tura steel logo fikuro.png

TuraSteel Oy

TuraSteel Oy:n päätuotteita ovat kaivurien kauhat, joita valmistetaan erilaisiin maanrakennusalan tarpeisiin. Kauhojen valmistuksen lisäksi TuraSteel huoltaa kauhoja ja myy varaosia.

turasteel.fi

tesema logo fikuro.png

Tesema

Tesema on suomalainen sukkatehdas, jonka tuotteet ovat suosittuja erityisesti urheilijoiden ja luonnossa liikkujien käytössä. Yli 30 vuoden ajan toiminut yritys valmistaa sukat Nurmeksessa.

tesema.fi

peukku.png

Haluatko nähdä Fikuron tositoimissa?

Monesti sen uskoo vasta sitten kun sen näkee. Demoesittelyn avulla voit selvittää asiantuntijan avustuksella, sopisiko Fikuro yrityksesi tarpeisiin. Voit valita kalenterista itsellesi sopivan ajan.

Tutustu Fikuroon varaamalla demo