logo-realplast.pnglogo-seppäkoski.png  logo-redox.png logo-luomatec.png
  logo-FID-engineering.png    Puulon-logo-fikuro.visma.fi.pnglogo-realcomposite.pngFikuro - öja alu-tank logo.pngNature Line Cutlery logo.jpg

mitali.png

"Meidän toiminta on parantunut huomattavasti Fikuron käyttöönoton jälkeen.
Saamme tietoa nopeasti järjestelmästä, se on ketterä ja säästää aikaa."

Kimmo Kullberg
Realplast Oy

Tutustu Fikuroon varaamalla demo

Fikuron asiakkaita

logo-realplast.png

Realplast

Realplast on tunnettu huippulaadukkaiden ruiskuvalutuotteiden ja -komponenttien valmistaja, joka on asiakkaan mukana tuotteen suunnittelusta ja kehityksestä aina jälkikäsittelyyn ja kokoonpanoon saakka.

realplast.fi

logo-realcomposite.png

Realcomposite

Realcomposite on erikoistunut erittäin lujarakenteisten muovikomposiittikomponenttien ja -tuotteiden suunnitteluun, valmistamiseen ja kokoonpanoon.

realcomposite.fi

logo-seppäkoski.png

Seppäkoski

Laadukas teräsrakentaminen on Seppäkosken ydinosaamista. Yritys toteuttaa rakennusteollisuuden teräs- ja metallityöt ammattitaidolla.

seppakoski.fi

logo-redox.png

Redox

Redox on erityisesti Rex-suksivoiteistaan tunnettu, yksi maailman johtavista suksivoidevalmistajista.

rex.fi

logo-FID-engineering.png

FID Engineering

FID Engineering on monialainen konsultointi- ja insinööritoimisto, jolla on laajat toimialat ja kattavat kansainväliset verkostot. Yritys myy myös perävaunuja ja puutavaranostureita.

fid.fi

logo-luomatec.png

Luomatec

Luomatec on monialainen teollisuuden alihankkija, joka palvelut kattavat komponenttien suunnittelun, valmistuksen ja kunnossapidon.

luomatec.fi

Puulon-logo-fikuro.visma.fi.png

Puulon

Puulon Oy on suomalainen huonekaluvalmistaja, joka valmistaa laadukkaita puisia huonekaluja sekä koteihin että julkitilohin, puun ominaisuuksia ja luontoa kunnioittaen. 

puulon.fi/

Fikuro - öja alu-tank logo.png

Öja Alu-Tank

Öja Alu-Tank Oy on erikoistunut alumiinisten polttoainetankkien valmistukseen veneteollisuudelle. Kaikki polttoainetankin valmistukseen liittyvät vaiheet tehdään Alu-Tankin omalla tehtaalla.

alutank.fi

peukku.png

Haluatko nähdä Fikuron tositoimissa?

Monesti sen uskoo vasta sitten kun sen näkee. Demoesittelyn avulla voit selvittää asiantuntijan avustuksella, sopisiko Fikuro yrityksesi tarpeisiin. Voit valita kalenterista itsellesi sopivan ajan.

Tutustu Fikuroon varaamalla demo