logo-realplast.png     logo-seppäkoski.png     logo-redox.png     logo-luomatec.png     logo-realcomposite.png     Fikuro - öja alu-tank logo.png     Nature Line logo     owatec-logo-fikuro.png     nikari-logo-fikuro.png     tesema logo fikuro.png

tura steel logo fikuro.png     Puulon-logo-fikuro.visma.fi.png      logo imatran koniestus .png

Ketterä toiminnan­ohjaus­järjestelmä teollisuuteen

Paras teollisuusalan ERP-järjestelmä huomioi yrityksen tarpeet ja on helppo sekä sujuva käytettävä. Fikurolla järkeistät koko kuvan – ohjaat, seuraat ja selkeytät tuotannon ja varaston yhteispeliä ilman pitkää ja hankalaa ohjelmistoprosessia.

Pilvipalvelu.png

Valmistavan teollisuuden ERP kevyenä pilvipalveluna

Kaikki, mitä tarvitset teollisuus­yrityksen toiminnan- ja tuotannon­ohjaukseen, kätevästi pilvessä

Varaa demo

Hinta.png

PK-yritykselle sopiva hinnoittelu

Toiminnan­ohjaus­järjestelmä tuotantoon ja teollisuuteen kätevällä kuukausimaksulla, ilman piilokuluja alk. 99 € / kk

Katso ERP hinta

Helppous.png

Helppo ottaa käyttöön, nopea oppia

Valmistavan teollisuuden yritysten tarpeisiin suunniteltu, selkeä ja helppokäyttöinen ERP-järjestelmä

Tutustu käyttöönottoon

Asiakaspalvelu.png

Takuulla tyytyväiset asiakkaat

Olemme varmoja siitä, että Fikuro tekee, mitä lupaa. Siksi haluamme tarjota sinulle 3 kk tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen, saat Fikuro-pakettisi kuukausimaksuista rahat takaisin.

 

Fikuro on oikea ERP teollisuuteen

Fikuro palvelee jo useissa kone- ja metallialan PK-yrityksissä, muoviteollisuudessa ja muissa tuotteita valmistavissa ja kokoonpanevissa yrityksissä. Se on kehitetty teollisuuden tarpeisiin, ja kehitämme järjestelmää jatkuvasti. Asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkeä mittari.

Isoin juttu on se, että tieto on nyt yhdessä paikassa. Nyt näemme varastosaldot jatkuvasti, eikä Fikuron käyttöönoton jälkeen ole esimerkiksi ollut materiaalipuutteita, jotka voisivat riskeerata toimituksia tai aikatauluja.

Niina Haapasalo

Tehtaanjohtaja, Nature Line Cutlery Oy

Demoajanvaraus.png

Tutustu Fikuroon: varaa toiminnan­ohjaus­järjestelmän demo

Haluatko kuulla tarkemmin, miten Fikuron tuotannon- ja toiminnanohjaus teollisuuteen toimii? Maksuttomassa demossa käymme läpi Fikuron rakenteet ja käyttöliittymän, ja opit lisää myös toiminnan­ohjaus­järjestelmän integraatioista!

Varaa ERP-demo

Katso hinnat

Löydä oikea toiminnan­ohjaus­järjestelmä teollisuuteen – lue ERP-järjestelmien vertailu

Miten teollisuuden toiminnan­ohjaus­järjestelmä tai ERP tulee valita? Millaisia ohjelmistoja on tarjolla juuri valmistavan teollisuuden yrityksille, ja mitä teollisuuden toiminnanohjauksessa tulisi ottaa huomioon?

Vertailimme teollisuuden toiminnan­ohjaus­järjestelmiä, jotta löytäisit omalle yrityksellesi oikean. Tutustu Valmistavan teollisuuden ERP-järjestelmät Suomessa -vertailuun!

fikuro-toiminnanohjausjärjestelmä.jpg

Voiko valmistavan teollisuuden ERP olla sekä kevyt että kattava? Kyllä voi.

Tuotteita valmistavan yrityksen toiminnanohjaus kattaa raaka-aine- ja tarvikeostot, varastoinnin, tuotannon ja valmistuksen sekä myynnin ja toimitukset. Toiminnan­ohjaus­järjestelmän avulla kaikki yrityksen toimintaan liittyvät tiedot ja prosessit pysyvät tallessa yhdessä, helppokäyttöisessä järjestelmässä.

Fikuro sisältää kaikki valmistavan teollisuuden toiminnanohjauksen ominaisuudet – lisäksi se integroituu saumattomasti yrityksesi taloushallinnon järjestelmään.

Fikuron tärkeimmät ominaisuudet teollisuuden yrityksille:

  • Ostotilausten ja ostojen hallinta varmistaa, että tulevat kulut ja investoinnit ovat yrityksessä tiedossa. Jos ostot ja myyntitilaukset ovat samassa järjestelmässä, voit tilata tarvikkeet ja raaka-aineet oikea-aikaisesti tilauksiin nähden. Fiksusti ja tehokkaasti hoidettu ostaminen parantaa myös yrityksen taloudellista tulosta.

  • Varastonhallinnan avulla pidät huolen varaston parhaasta mahdollisesta kiertonopeudesta ja siitä, että tuotteet pystytään valmistamaan ja toimittamaan ajallaan.

  • Tuotannonohjaus pitää sävelet selvinä tehtaissa ja tuotantolaitoksissa. Rakennetuote, työkortit ja työjono auttavat varmistamaan, että asiat tehdään järkevässä järjestyksessä ja tuotanto sujuu suunnitellusti. Jos kytket mukaan lisäksi tuotannonseurannan eli MES-järjestelmän, saat lisäksi jatkuvaa tietoa laitteiden kuormituksesta ja tilanteesta.

  • Myynnin työkalut toiminnan­ohjaus­järjestelmässä varmistavat, että niin tarjouskanta kuin tehdyt tilauksetkin etenevät prosessin mukaisesti ja niistä saadaan oikeat tiedot yrityksen käyttöön oikeaan aikaan. Pystyt esimerkiksi tekemään raaka-aineiden ostot tehtyjen myyntitilausten mukaan, ja varmistat, että toimitukset onnistuvat sovitussa aikataulussa.

Valmistavan teollisuuden toiminnanohjaus ja ERP-järjestelmät – usein kysytyt kysymykset