Ostot

Ostotilausten hyvä hallinta on yksi yrityksen tärkeimmistä toiminnoista. Fikurolla se onnistuu sukkelasti ilman hampaiden kiristelyä. Tutustu Fikuroon maksuttomassa demossa ja hyödynnä 3 kk tyytyväisyystakuu!

Varaa demo

Tehokas ostaminen kasvattaa katetta

Usein tuloksen tekemisessä keskitytään vain myyntiin, mutta sujuva ostojen hallinta voi kasvattaa yrityksen katetta huomattavasti. Joidenkin toimialojen tulos jopa tehdään hyvällä ostotilausten hallinnalla. Fikurolla ostotilausten lähettäminen toimittajalle ja tavaran vastaanottaminen varastoon on vain parin klikkauksen päässä. 

Hyväksyminen.png

Lähetä ostotilaukset sähköpostilla suoraan järjestelmän kautta

Myynti.png

Luo ostotilaukset kätevästi myyntitilausten pohjalta

Aika.png

Tee ostotilauksia juuri oikeaan aikaan varasto- ja tuotantoennusteiden perusteella

Luo ja lähetä ostotilaukset helposti

  • Ostotilauksen voi luoda suoraan myyntitilaukselta - näin tiedät tarkalleen, mihin myyntitilaukseen ostot liittyvät. 
  • Voit luoda ostotilauksen myös ilman myyntitilausta, jos haluat tilata materiaaleja valmiiksi varastoon.
  • Tilauksen lähettäminen onnistuu helposti suoraan Fikurosta. Lähetystapana on sähköposti, ja voit muokata toimittajalle lähtevää saatetekstiä järjestelmässä.

Fikuro ostot zig zag kuva 1.png

Fikuro osto zig zag kuva 2.png

Läpinäkyvyys tuleviin kuluihin 

  • Koko tilauskanta löytyy samasta paikasta, eikä tilauksia ja kuitteja tarvitse kaivella ostajien sähköposteista.
  • Voit ostaa ja tilata tavaraa ja materiaaleja ajoissa, kun sinulla on reaaliaikainen tieto tuotannon ja myyntien tilanteesta.
  • Pystyt ennakoimaan ja optimoimaan tulevat kulut, mikä helpottaa kassanhallintaa.

Hallittu ja nopea prosessi

  • Virheiden ja manuaalisen työn määrä vähenee, kun ostojen, varaston, tuotannon ja myynnin tiedot löytyvät samasta paikasta. 
  • Ostojen saapumisen varastoon voi kuitata helposti yhden näkymän kautta. Samalla voit merkitä saapuiko tavara kokonaisuudessaan vai oliko toimituksessa puutteita.
  • Ostolaskujen hallinta tapahtuu taloushallinnon ohjelmistossa. Fikuro on integroitavissa Visma Fivaldiin, Netvisoriin, Talenomiin, Procountoriin ja Fennoaan. 

Fikuro ostot zig zag kuva 3.png

Demoajanvaraus.png

Tutustu Fikuroon

Uuden ohjelmiston käyttöönotto voi epäilyttää, joten haluamme siksi tehdä siitä sinulle mahdollisimman riskitöntä ja vaivatonta. Varaa demo asiantuntijamme kanssa, niin pääset näkemään Fikuron tarkemmin.

Varaa demo

Katso hinnat

Asiakaspalvelu.png

Takuulla tyytyväiset asiakkaat

Olemme varmoja siitä, että Fikuro tekee, mitä lupaa. Siksi haluamme tarjota sinulle 3 kk tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen, saat Fikuro-pakettisi kuukausimaksuista rahat takaisin.