Fikuro päivitystiedote - helpotuksia käyttöönottoon ja muita hyödyllisiä uudistuksia

Blogi - Jussi Seppälä

Fikuro kehittyy jatkuvasti ja tänä vuonna Fikuroon on tehty jo paljon hyödyllisiä uudistuksia. Muun muassa käyttöönottoa on helpotettu ja tietoturvaa on parannettu entisestään. Näiden lisäksi olemme tehneet useita pienempiä päivityksiä. Tässä alkuvuoden 2022 tärkeimmät uudistukset tiiviissä paketissa.

fikuro päivitystiedote blogi.png

Entistä sujuvampi käyttöönotto

Käyttöönottoja on helpotettu entisestään: nyt voit tuoda asiakkaidesi tiedot napin painalluksella taloushallintojärjestelmästä Fikuroon. Tällä hetkellä ominaisuus on käytössä Netvisorissa ja Procountorissa.

Joustavuutta varastoarvon laskentaan

Varaston arvostamiseen on tehty päivitys. Kun varastoarvoa lasketaan tietyltä päivältä, laskelmat pohjautuvat kyseisenä päivänä tuotteella olleeseen hintaan tai arvoon. Nyt pystyt tarkistamaan varaston arvon takautuvasti haluamaltasi päivältä, jolloin käytetään kyseessä olevan päivämäärän mukaisia varastomääriä ja -hintoja.

Räätälöityjä tulosteita asiakkaille

Tulosteita on nyt helpompi muokata juuri asiakkaan vaatimusten mukaisiksi. Voit valita tulosteisiin esimerkiksi asiakkaasi toivoman kielen (suomi tai englanti).

Lisävarmuutta tietoturvaan

Fikuron jo valmiiksi hyvään tietoturvaan on edelleen panostettu. Olemme kehittäneet ohjelmiston monitorointia, jotta käyttäjien ongelmiin voidaan reagoida paremmin. Olemme myös päivittäneet ohjelmistokomponentteja uudempiin versioihin. Ohjelmistoa analysoidaan aktiivisesti erilaisin työkaluin, jotta mahdolliset virheet ja tietoturvahaavoittuvuudet voidaan havaita sekä korjata mahdollisimman nopeasti.

Uusia mahdollisuuksia ostotilausten tuontiin Excelistä

Mahdollisuuksia tietojen tuontiin ja vientiin Excelin avulla on jo lisätty ja näitä kehitetään edelleen. Voit viedä tietoja helposti Exceliin analysointia ja massamuutoksia varten - esimerkiksi voit nyt tuoda ostotilauksen riveineen suoraan Excel-tiedostosta. Tästä on hyötyä erityisesti silloin, kun rivejä on paljon.

Kehitystä varastohallinnan näkymiin 

Varastohallinnan listanäkymiin on tuotu muun muassa erä- ja sarjanumerot. Lisäksi varastoseurattavien tuotteiden parasta ennen -päivämäärä on tuotu näkyviin uusissa paikoissa.

Helpotusta rakennetuotteiden hintamuutoksiin

Rakennetuotteiden hinnoittelua on helpotettu. Voit nyt välittää  materiaalien ja työvaiheiden kustannushintamuutokset automaattisesti rakennetuotteille. Lisäksi olemme tehneet useita pieniä muutoksia, joissa käytettyihin tietosisältöihin ja näkymiin on lisätty uusia kenttiä.

 

Mitä Fikuron tuotekehitykseen kuuluu lähitulevaisuudessa?

Jatkossa kehitämme edelleen tuotannon puolen toimintoja. Yhtenä tärkeänä osasena on rakennetuotenäkymän jatkokehitys, mikä parantaa rakenteiden hallintaa ja antaa mahdollisuuden muokata myytäviä rakenteita entistä helpommin.

Tämän lisäksi tulossa on paljon muitakin uudistuksia - voit lukea niistä lisää Fikuron tuotepäällikön Jani Korholan tuoreesta blogista.

Demoajanvaraus.png

Käyttäjä - kysyttävää tai palautetta Fikurosta?

Etsit sitten yhteystietoja, halusit antaa palautetta tai löytää Fikuron ohjeet, Fikuron asiakassivulta löydät kaiken tarpeellisen tiedon.  

Tutustu Fikuron asiakassivuun