Valintaopas- tuotannonohjausjarjestelma-fikuro.png

Opas:
Miten valita tuotannonohjaus­järjestelmä
pk-yritykselle?

Tuotanto sujuvaksi sujuvasti. Markkinoilla on useita ohjelmistoja tuotannonohjaukseen, ja niissä on eroja. Jotta investointi maksaisi itsensä nopeasti takaisin, kannattaa omat tarpeet punnita tarkasti. 

Lue opas

Tuotannonohjaus-fikuro-opas.png

Tietopaketti:
Tuotannonohjaus
pähkinänkuoressa

Mitä on tuotannonohjaus, ja miksi siitä pitäisi olla kiinnostunut? Kokosimme yhteen kaiken, mitä teollisuusyrityksessä työskentelevän on syytä tietää tuotannonohjauksesta. Lue lisää klikkaamalla alta!

Lue tietopaketti

Blogi - Valmistavan teollisuuden ERP-jarjestelmat.png

Blogi:
Valmistavan teollisuuden ERP-järjestelmät Suomessa - vertailu

Mitä vaihtoehtoja valmistavan teollisuuden yrityksille on tarjolla toiminnanohjaukseen? Vertailimme blogissa valmistavan teollisuuden yritysten suosimia ERP-järjestelmiä.

Lue blogi

Blogi Uuden sukupolven toiminnanohjausta Fikurolla.png

Blogi:
Uuden sukupolven toiminnanohjausta Fikurolla

Visman toiminnanohjausjärjestelmien tarjonta Suomessa sai merkittävän lisäyksen, kun ostimme Fikuro Oy:n. Meillä on kunnianhimoiset suunnitelmat tulevaisuuden varalle.

Lue blogi

Opas-Paranna tulosta lisaamatta resursseja materiaalikuvake.png

Opas:
Paranna tulosta lisäämättä
resursseja

Pk-yrityksen vahvuus on ketteryys ja nopea toiminta. Ongelmana saattaa olla prosessien manuaalisuus, joka aiheuttaa tehottomuutta. Tunnistatko yrityksesi ja haluat kasvattaa tulostasi?

Lataa opas

Blogi-Mikä on MES-jarjestelma ja miten PK-yritys hyotyy.png

Blogi:
Mikä on MES-järjestelmä ja miten PK-yritys siitä hyötyy?

Lue lisää mikä on MES-järjestelmä ja miten se liittyy toiminnanohjausjärjestelmään (ERP) sekä tuotannonohjaukseen. Blogi kokoaa myös MES-järjestelmän tärkeimmät hyödyt PK-yrityksen näkökulmasta.

Lue blogi

Fikuro-youtube

Vinkkejä Fikuron käyttöön?

Fikuron YouTube-kanavalta löydät hyödyllisiä videoita esimerkiksi siitä, miten luodaan työkortti, miten kirjataan tunnit ja miten laskujen muodostus onnistuu. Klikkaa alta ja ota kanava seurantaan!

Siirry Fikuron YouTube-kanavalle