logo-realplast.png     logo-seppäkoski.png     logo-redox.png     logo-luomatec.png     logo-realcomposite.png     Fikuro - öja alu-tank logo.png     Nature Line logo     owatec-logo-fikuro.png     nikari-logo-fikuro.png     tesema logo fikuro.png

tura steel logo fikuro.png     Puulon-logo-fikuro.visma.fi.png      logo imatran koniestus .png

Toiminnanohjaus­järjestelmä, jossa asiakkaan ääni kuuluu

Fikurossa kaikki toiminnallisuudet tehdään aidosti asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Fikuroa kehitetään aktiivisesti ja mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti, jotta voimme vastata tarpeisiin myös tulevaisuudessa. Lue ja katso lisää asiakkaidemme kokemuksia! 

Imatran Koneistuspalvelu

“Fikuro toimii kokonaan pilvessä, minkä ansiosta sen käyttöönotto ei vaatinut isoa projektia. Olemme todenneet Fikuron sopivan mainiosti keskisuuren konepajan käyttöön, sillä se nopeuttaa tuotantoa ja auttaa meitä ohjeistamaan työt tarkemmin."

Anssi Matkonen
Yrittäjä, Imatran Koneistuspalvelu Oy

Lue koko tarina täältä

realplast png logona.png

"Meidän toiminta on parantunut huomattavasti Fikuron käyttöönoton jälkeen. Saamme tietoa nopeasti järjestelmästä, se on ketterä ja säästää aikaa."

Kimmo Kullberg
Toimitusjohtaja, Realplast Oy

Tutustu Fikuroon: varaa demo

Fikuron asiakkaita

logo-realplast.png

Realplast

Realplast on tunnettu huippulaadukkaiden ruiskuvalutuotteiden ja -komponenttien valmistaja, joka on asiakkaan mukana tuotteen suunnittelusta ja kehityksestä aina jälkikäsittelyyn ja kokoonpanoon saakka.

realplast.fi

logo-realcomposite.png

Realcomposite

Realcomposite on erikoistunut erittäin lujarakenteisten muovikomposiittikomponenttien ja -tuotteiden suunnitteluun, valmistamiseen ja kokoonpanoon.

realcomposite.fi

Puulon-logo-fikuro.visma.fi.png

Puulon

Puulon Oy on suomalainen huonekaluvalmistaja, joka valmistaa laadukkaita puisia huonekaluja sekä koteihin että julkitilohin, puun ominaisuuksia ja luontoa kunnioittaen. 

puulon.fi/

logo-seppäkoski.png

Seppäkoski

Laadukas teräsrakentaminen on Seppäkosken ydinosaamista. Yritys toteuttaa rakennusteollisuuden teräs- ja metallityöt ammattitaidolla.

seppakoski.fi

logo-redox.png

Redox

Redox on erityisesti Rex-suksivoiteistaan tunnettu, yksi maailman johtavista suksivoidevalmistajista.

rex.fi

Fikuro - öja alu-tank logo.png

Öja Alu-Tank

Öja Alu-Tank Oy on erikoistunut alumiinisten polttoainetankkien valmistukseen veneteollisuudelle. Kaikki polttoainetankin valmistukseen liittyvät vaiheet tehdään Alu-Tankin omalla tehtaalla.

alutank.fi

logo-luomatec.png

Luomatec

Luomatec on monialainen teollisuuden alihankkija, joka palvelut kattavat komponenttien suunnittelun, valmistuksen ja kunnossapidon.

luomatec.fi

nikari-logo-fikuro.png

Nikari

Nikari Oy vuonna 1967 Seinäjoella perustettu yritys, joka valmistaa kokopuisia designhuonekaluja julkisiin kohteisiin ja muihin laatua korostaviin käyttökohteisiin. 

nikari.fi

Nature Line Cutlery logo.jpg

Nature Line Cutlery

Nature Line Cutlery valmistaa ja myy puukuitu­komposiitti­aterimia, jotka valmistetaan puu- ja metsäteollisuuden sivutuotteena syntyvistä suomalaisista raaka-aineista.

natureline.fi

 

owatec-logo-fikuro.png

Owatec

Owatec tarjoaa korkeatasoista vedenkäsittelyteknologiaa, asiantuntijapalveluita ja kehittämisprojektien toteutusta yrityksille, teollisuudelle ja huoltolaitoksille.

owatec.fi

tura steel logo fikuro.png

TuraSteel Oy

TuraSteel Oy:n päätuotteita ovat kaivurien kauhat, joita valmistetaan erilaisiin maanrakennusalan tarpeisiin. Kauhojen valmistuksen lisäksi TuraSteel huoltaa kauhoja ja myy varaosia.

turasteel.fi

tesema logo fikuro.png

Tesema

Tesema on suomalainen sukkatehdas, jonka tuotteet ovat suosittuja erityisesti urheilijoiden ja luonnossa liikkujien käytössä. Yli 30 vuoden ajan toiminut yritys valmistaa sukat Nurmeksessa.

tesema.fi

Asiakaspalvelu.png

Takuulla tyytyväiset asiakkaat

Olemme varmoja siitä, että Fikuro tekee, mitä lupaa. Siksi haluamme tarjota sinulle 3 kk tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen, saat Fikuro-pakettisi kuukausimaksuista rahat takaisin.

 

Demoajanvaraus.png

Haluatko nähdä Fikuron tositoimissa?

Uuden ohjelmiston käyttöönotto voi epäilyttää, joten haluamme siksi tehdä siitä sinulle mahdollisimman riskitöntä ja vaivatonta. Varaa demo asiantuntijamme kanssa, niin pääset näkemään Fikuron tarkemmin.

Varaa demo

Katso hinnat