Integraatiot

Fikuro järkeistää koko kuvan – se integroituu kätevästi yleisimpiin taloushallinto-ohjelmiin ja Fikuro APIn avulla yhdistät myös suunnitteluohjelmistosi, verkkokauppasi sekä muut yrityksesi tärkeät järjestelmät ERPiin.

Taloushallinto-ohjelmat

Fikuro API

Voit liittää Fikuron helposti taloushallinnon järjestelmään

Kun tieto liikkuu automaattisesti Fikuron ja taloushallinnon välillä, säästät jälleen kerran sekä aikaa että rahaa. Sivutuotteena kirjanpidon raportit muuttuvat lähes reaaliaikaisiksi ja talouden johtaminen sekä ennustaminen helpottuu. Myyntilaskut siirtyvät automaattisesti taloushallinnon puolelle – siirto tapahtuu välittömästi eikä esimerkiksi eräajoina iltaisin.

Fikurosta löytyy valmiit integraatiot Visma Fivaldi, Netvisor, Talenom, Procountor ja Fennoa taloushallinto-ohjelmiin. Mikäli käytössäsi on jo joku näistä ohjelmistoista, taloushallintojärjestelmää ei tarvitse vaihtaa. Halutessasi voit säilyttää valmiit kirjanpito- ja palkanlaskentajärjestelmät sekä toimintamallit täysin ennallaan.

Tutustu Fikuroon integroituviin taloushallinto-ohjelmistoihin alta ja varaa maksuton demo niin selvitetään yhdessä sopiiko Fikuro yrityksesi tarpeisiin.

Varaa demo

Fikuro API yhdistää järjestelmäsi luotettavasti

Fikuro APIn eli julkisen rajapinnan avulla yhdistät tärkeät datalähteesi ja järjestelmäsi toiminnan- ja tuotannonohjaukseen helposti ja luotettavasti. Kun integroit tärkeimmät järjestelmäsi Fikuroon, käyttäjän ei tarvitse hyppiä järjestelmästä toiseen. Tieto on aina saatavilla siitä järjestelmästä, jota päivittäin eniten käytetään. Lue lisää Fikuro APIsta täältä.

Fikuro APIn hinnoittelu on hyvin yksinkertainen – kevyitä integraatioita pääset rakentamaan veloituksetta. Kun käyttö ja tarve kasvavat, API voidaan päivittää muihin tarjolla oleviin paketteihin oman tarpeen mukaisesti.

Katso paketit ja hinnat

 

Näin saat Fikuro APIn käyttöön

  • Ole yhteydessä sovellustuki@visma.com.
  • Kerro mitä tarkoitusta varten haluat aktivoida rajapinnan.
  • Kerromme tarpeeseen sopivimman paketin.
  • Aktivoimme sovitun paketin käyttöön ja ohjeistamme sekä asiakkaan että kumppanin APIn käyttöön.

Asiakaspalvelu.png

Takuulla tyytyväiset asiakkaat

Olemme varmoja siitä, että Fikuro tekee, mitä lupaa. Siksi haluamme tarjota sinulle 3 kk tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen, saat Fikuro-pakettisi kuukausimaksuista rahat takaisin.

 

Fikuro vaikutti alusta asti mielenkiintoiselta paketilta. Monen meille tärkeän ominaisuuden kohdalla saimme rastit ruutuun: ohjelmisto oli sopivan yksinkertainen ja selkeä, siinä oli suora integraatio käyttämäämme taloushallintojärjestelmään, varastonhallinta, tuotannonohjaus ja oikeanlaiset rakenteet.

Niina Haapasalo

Tehtaanjohtaja, Nature Line Cutlery Oy

Demoajanvaraus.png

Järkeistä helposti

Uuden ohjelmiston käyttöönotto voi epäilyttää, joten haluamme siksi tehdä siitä sinulle mahdollisimman riskitöntä ja vaivatonta. Varaa demo asiantuntijamme kanssa, niin pääset näkemään Fikuron tarkemmin.

Varaa demo

Katso hinnat