Voit liittää Fikuron helposti taloushallinnon järjestelmään

Kun tieto liikkuu automaattisesti Fikuron ja taloushallinnon välillä, säästät jälleen kerran sekä aikaa että rahaa. Sivutuotteena kirjanpidon raportit muuttuvat lähes reaaliaikaisiksi ja talouden johtaminen sekä ennustaminen helpottuu. Myyntilaskut siirtyvät automaattisesti taloushallinnon puolelle - siirto tapahtuu välittömästi eikä esimerkiksi eräajoina iltaisin.

Fikurosta löytyy valmiit integraatiot Visma Fivaldi, Netvisor, Talenom, Procountor ja Fennoa taloushallinto-ohjelmiin. Mikäli käytössäsi on jo joku näistä ohjelmistoista, taloushallintojärjestelmää ei tarvitse vaihtaa. Halutessasi voit säilyttää valmiit kirjanpito- ja palkanlaskentajärjestelmät sekä toimintamallit täysin ennallaan. Alla voit selata Fikuroon integroituvia taloushallinto-ohjelmistoja - klikkaamalla sinistä nuolta näet lisätietoja integraatiosta.

 

peukku.png

Vertaile ja valitse yrityksellesi sopivin paketti

Eri tilanteissa tarvitaan erikokoinen ratkaisu. Fikuro tarjoaa neljä erilaista tuotepakettia - vertaile ominaisuuksia ja valitse juuri sinulle sopivin vaihtoehto. Kaikkiin paketteihin sisältyy integraatio taloushallintoon.

 

Vertaile Fikuron paketteja