Integraatiot

Tee laskutuksesta tehokasta – Fikuro integroituu kätevästi yleisimpiin taloushallinto-ohjelmiin. Tutustu Fikuroon maksuttomassa demossa ja hyödynnä 3 kk tyytyväisyystakuu!

Varaa demo

Voit liittää Fikuron helposti taloushallinnon järjestelmään

Kun tieto liikkuu automaattisesti Fikuron ja taloushallinnon välillä, säästät jälleen kerran sekä aikaa että rahaa. Sivutuotteena kirjanpidon raportit muuttuvat lähes reaaliaikaisiksi ja talouden johtaminen sekä ennustaminen helpottuu. Myyntilaskut siirtyvät automaattisesti taloushallinnon puolelle – siirto tapahtuu välittömästi eikä esimerkiksi eräajoina iltaisin.

Fikurosta löytyy valmiit integraatiot Visma Fivaldi, Netvisor, Talenom, Procountor ja Fennoa taloushallinto-ohjelmiin. Mikäli käytössäsi on jo joku näistä ohjelmistoista, taloushallintojärjestelmää ei tarvitse vaihtaa. Halutessasi voit säilyttää valmiit kirjanpito- ja palkanlaskentajärjestelmät sekä toimintamallit täysin ennallaan. Tutustu Fikuroon integroituviin taloushallinto-ohjelmistoihin alta.

 

Fikuro vaikutti alusta asti mielenkiintoiselta paketilta. Monen meille tärkeän ominaisuuden kohdalla saimme rastit ruutuun: ohjelmisto oli sopivan yksinkertainen ja selkeä, siinä oli suora integraatio käyttämäämme taloushallintojärjestelmään, varastonhallinta, tuotannonohjaus ja oikeanlaiset rakenteet.

Niina Haapasalo

Tehtaanjohtaja, Nature Line Cutlery Oy

Demoajanvaraus.png

Järkeistä helposti

Uuden ohjelmiston käyttöönotto voi epäilyttää, joten haluamme siksi tehdä siitä sinulle mahdollisimman riskitöntä ja vaivatonta. Varaa demo asiantuntijamme kanssa, niin pääset näkemään Fikuron tarkemmin.

Varaa demo

Katso hinnat

Asiakaspalvelu.png

Takuulla tyytyväiset asiakkaat

Olemme varmoja siitä, että Fikuro tekee, mitä lupaa. Siksi haluamme tarjota sinulle 3 kk tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen, saat Fikuro-pakettisi kuukausimaksuista rahat takaisin.